Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur

Peer Sierbestrating wordt A18 Sierbestrating

Al vanaf 2009 kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van sierbestrating en toebehoren. Bijna 10 jaar al dus. En terwijl u na al die tijd nog steeds dezelfde service en kwaliteit van ons kunt verwachten, veranderen er natuurlijk ook zo nu en dan zaken. Want wij groeien graag met de tijd mee. Zo vindt u vanaf heden ons uitgebreide assortiment terug op onze vernieuwde website. En daarbij is u vast al iets opgevallen; we hebben een nieuwe naam!

Vanaf januari 2020 gaan wij door het leven als A18 Sierbestrating. U kunt nog steeds bij ons terecht voor de beste kwaliteit en service op het gebied van alles dat met sierbestrating te maken heeft. Hierin combineren wij onze vertrouwde offline service met nu nog meer online gemak. Neem dus gerust een kijkje op onze website, terwijl u rustig aan onze nieuwe naam kunt wennen. Komt u liever langs om ons assortiment in het echt te bewonderen? U bent van harte welkom in Doetinchem! En u raadt het al: u vindt ons vlak langs de A18. Die bereikbaarheid straalt nu van onze naam af. Zo weet iedereen waar men terecht kan voor de beste service en kwaliteit op het gebied van Sierbestrating.

Nog steeds de beste service

Ook goed om te weten: Tuincentrum Peer blijft dezelfde naam behouden, met het nog steeds vertrouwde ruime assortiment aan beplanting en de service die u gewend bent. Voor alles rondom beplanting kunt u dus terecht bij Tuincentrum Peer, en voor alles rondom sierbestrating bij A18 Sierbestrating.

Wij staan als A18 Sierbestrating graag voor u klaar om u de beste service te bieden. Heeft u vragen over onze website, naam of producten? Neem dan gerust contact met ons op!