Heeft u vragen? Bel 0314 – 343 230 of stuur een WhatsApp Whatsapp

Advies met een glimlach door Gijs
30-04-2024
Bij A18 Sierbestrating is het niet alleen de diversiteit aan hoogwaardige materialen die de aandacht trekt, maar ook de toewijding van het team om klanten te begeleiden naar de realisatie van prachtige buitenruimtes. In dit interview gaan we in gesprek met Gijs van Soolingen, een gepassioneerde verkoper en accountmanager bij A18 Sierbestrating.
lees verder
Vacature terreinmedewerker
16-03-2024
Ben jij een echte doorzetter en ben je het liefst buiten bezig ? Dan zijn wij op zoek naar jou !!
lees verder
Het gezicht achter A18 Sierbestrating
06-02-2024
A18 Sierbestrating is niet zomaar een bedrijf voor (sier)bestrating en tuinaccessoires; het is een plek waar klantgerichtheid en service hoog in het vaandel staan. Maar wie zijn de mensen die hier dagelijks bijdragen aan dit succes? In deze blog laten we je kennismaken met Marvin Mulder, een bevlogen verkoper en adviseur bij A18 Sierbestrating.
lees verder
GeoCeramica tegel is dé beste voor buiten
24-07-2023
Italiaans keramiek is misschien wel één van de mooiste manieren om jouw tuin te voorzien van sfeervolle bestrating. MBI combineert deze tegel nu met een waterdoorvoerende onderlaag. Hierdoor geniet je van stijlvol Italiaans keramiek en profiteer je van de eenvoudige en betaalbare verwerking van een betontegel.
lees verder
Sierbestrating vernieuwd: ontdek de nieuwste ontwikkelingen
03-07-2023
Binnen sierbestrating staan de ontwikkelingen niet stil. Verschillende trends zijn in opkomst en ontwikkelingen gaan razendsnel. Voor dit seizoen zijn duurzame materialen en natuurlijke vormen en kleuren erg in trek. Naast deze hippe trends is er ook een nieuwe sierbestratingscategorie; de GeoProArte van MBI.
lees verder
Welke voegmortel is geschikt voor jouw bestrating? Ontdek het verschil tussen LM Aqua en MST!
05-06-2023
Ben je op zoek naar de juiste voegmortel voor jouw bestrating, maar raak je verwart door alle technische termen en verschillende producten op de markt? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen! In deze blog gaan we dieper in op twee populaire voegmortels van VARISTONE, namelijk de LM Aqua en de MST. Maar voordat we verder gaan, laten we eerst eens uitleggen wat een voegmortel precies is.
lees verder