Heeft u vragen? Bel 0314 – 343 230 of stuur een WhatsApp Whatsapp

A18 Sierbestrating
GeoCeramica tegel is dé beste voor buiten
24-07-2023
Italiaans keramiek is misschien wel één van de mooiste manieren om jouw tuin te voorzien van sfeervolle bestrating. MBI combineert deze tegel nu met een waterdoorvoerende onderlaag. Hierdoor geniet je van stijlvol Italiaans keramiek en profiteer je van de eenvoudige en betaalbare verwerking van een betontegel.
lees verder
A18 Sierbestrating
Sierbestrating vernieuwd: ontdek de nieuwste ontwikkelingen
03-07-2023
Binnen sierbestrating staan de ontwikkelingen niet stil. Verschillende trends zijn in opkomst en ontwikkelingen gaan razendsnel. Voor dit seizoen zijn duurzame materialen en natuurlijke vormen en kleuren erg in trek. Naast deze hippe trends is er ook een nieuwe sierbestratingscategorie; de GeoProArte van MBI.
lees verder
A18 Sierbestrating
Welke voegmortel is geschikt voor jouw bestrating? Ontdek het verschil tussen LM Aqua en MST!
05-06-2023
Ben je op zoek naar de juiste voegmortel voor jouw bestrating, maar raak je verwart door alle technische termen en verschillende producten op de markt? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen! In deze blog gaan we dieper in op twee populaire voegmortels van VARISTONE, namelijk de LM Aqua en de MST. Maar voordat we verder gaan, laten we eerst eens uitleggen wat een voegmortel precies is.
lees verder
A18 Sierbestrating
Inspireren, adviseren en leveren. Dat is wat we doen.
22-05-2023
A18 Sierbestrating inspireert, adviseert en levert hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke ‘harde’ materialen voor de buitenruimte: Sierbestrating, tuinhout, overkappingen, verlichting en toebehorende materialen. We doen dit door online en in de showtuin te inspireren, open, eerlijk en transparant advies te geven en op tijd te leveren. Samen met flexibiliteit in de service kunnen we iedere particulier, stratenmaker en hovenier in de regio bedienen.
lees verder
A18 Sierbestrating
Win een Picknicktafel
05-05-2023
Win in samenwerking met Regio 8 een Picknicktafel
lees verder
A18 Sierbestrating
Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen
21-04-2023
Elkaar verder helpen, dat is de basis van een samenwerking tussen een stratenmaker en A18 Sierbestrating. Cor van ’t Hoog kan er over meepraten. Hij is nu 38 jaar stratenmaker, is in 2008 voor zichzelf begonnen en ondervindt al jaren de voordelen van een samenwerking met A18 Sierbestrating: “Ik ben kind aan huis”.
lees verder