Heeft u vragen? Bel 0314 – 343 230 of stuur een WhatsApp Whatsapp

Merk
Prijs
Materiaal
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Serie
  • + Toon meer
  • - Toon minder

Schuttingen (Hout-beton)

EIGENTIJDSE ÉN DUURZAME HOUT-BETONSYSTEMEN.

Een tuinafscheiding van beton. eventueel gecombineerd met houten schermen. is erg populair. Kies uw paal. plaat. scherm en eventuele accessoires en creëer daarmee een duurzame en solide uitstraling. De betonsystemen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar wit/grijs ongecoat. antraciet ongecoat en antraciet gecoat.

GRENEN TUINSCHERMEN hebben een grove houtstructuur met veel vlammen en veel grote noesten.Het hout is onder hoge druk geïmpregneerd waardoor het een lange levensduur heeft.

RED CLASS TUINSCHERMEN zijn een goede vervanger voor douglas tuinschermen. Ze hebben een aantal voordelen ten opzichte van douglashout. De tuinschermen zijn goedkoper en duurzamer. Red class is kunstmatig gedroogd alvorens het wordt behandeld, waardoor het hout stabieler is en maatvaster tijdens verwerking en gebruik. Na droging wordt het geschaafd, daardoor ontstaat een zeer glad oppervlak.

DOUGLAS GESCHAAFDE TUINSCHERMEN hebben een gladde structuur en een strakke, moderne uitstraling. Het hout is kunstmatig gedroogd waardoor ze gladder zijn en er minder werking optreedt dan bij fijnbezaagd hout. Douglashout heeft veel positieve eigenschappen zoals een lange levensduur. De kleur vergrijst in de loop van de tijd door weersinvloeden.

DOUGLAS FIJNBEZAAGDE TUINSCHERMEN hebben een ruwe structuur en een robuuste, stoere uitstraling. Het hout is een stuk minder egaal dan geschaafd hout en gevoeliger voor scheurvorming. Douglashout heeft veel positieve eigenschappen zoals een lange levensduur. De kleur vergrijst in de loop van de tijd door weersinvloeden.

ZWART GESPOTEN TUINSCHERMEN behouden de natuurlijke uitstraling doordat de houtstructuur goed zichtbaar blijft door de zwarte kleur heen. Het zwart spuiten van het hout geeft een egale kleur, zorgt voor verduurzaming en verlengt de levensduur. Door de zwarte kleur zijn de schermen gevoeliger voor scheurvorming dan een standaard houten scherm.

HARDHOUTEN TUINSCHERMEN hebben een lange levensduur. Onbehandeld hardhout zal na verloop van tijd vergrijzen. Dit kan worden vertraagd door het hout te beitsen of oliën.

112 artikelen

Advies nodig?