Heeft u vragen? Bel 0314 – 343 230 of stuur een WhatsApp Whatsapp

Schuttingen (Composiet)

GardNfence schuttingen van A18 Sierbestrating: Een eerlijk verhaal!

U heeft vast wel eens over WPC (Wood Plastic Composite) gehoord. De eerste WPC-schuttingen kwamen rond 2005 op de markt. Destijds varieerde de kwalitieit nogal en dat deed het image weinig goeds. Gelukkig heeft WPC zich in de loop der jaren flink doorontwikkeld en kunnen we nu spreken over een kwalitatief hoogwaardig en mooi product.

Er zijn echter wel een paar aandachtspunten, waar we u graag het juiste verhaal over vertellen. De aanschaf van een nieuwe tuinafscheiding is voor u geen dagelijkse bezigheid en het is een inverstering voor vele jaren. Het is daarom belangrijk om te weten waar u aan toe bent. 

Een eigenschap van WPC is dat het mogelijk uitzet bij warm weer. Dat kunnen we helaas niet voorkomen, maar wel zo goed mogelijk ondervangen. Dit doen we door het schuttingssysteem op een bepaalde manier op te bouwen. We schroeven de planken niet zoals vroeger, maar we bevestigen de bovenlijst vast met een clipje aan de paal. Daarnaast maken we de aluminium lijsten net iets langer zodat de WPC-plank de ruimte heeft om uitzetten. 

Verder is het WPC voorzien van een co-extrusielaag, waardoor het beter bestand is tegen watervlekken en minder vuiligheid aantrekt. Ook geeft het de plank een genuanceerd uiterlijk, zodat de schutting natuurlijker overkomt. Daarnaast adviseren wij u ten zeerste de stapelplanken van een stabilisatieset te voorzien. Zo'n set bestaat uit vier metalen kokers die in planken worden geschoven, zodat de planken niet kromtrekken. 

Al met al is de WPC-schutting een uitstekende en duurzame keuze. Op onze WPC-schuttingen krijgt u wel tot 20 jaar garantie!

Modern en toch gezellig. Dat zijn de kenmerken van de meest gangbare schuttingvariant. Ze zijn niet voor niets zo populair. We zetten graag de voordelen voor u op een rij: 

- Horizontale planken geven optisch extra diepte aan de tuin.
- Minder belastend om te monteren (lichter van gewicht dan hout).
- Maximale privacy door de dichte schermen.

U kunt uw Fency schuttingen samenstellen zoals u wilt. Er zijn verschillende kleuren WPC en aluminium. Heeft u liever een rhombusprofiel? Ook dat is mogelijk in diverse kleuren. De hoogte kunt u ook volledig zelf bepalen. 

Fency schuttingen leveren we in ca. 180 en 200 cm hoog. Uiteraard kunt u de hoogte naar eigen wens aanpassen. 

 

72 artikelen

Advies nodig?