Heeft u vragen? Bel 0314 – 343 230 of stuur een WhatsApp Whatsapp

Ruilen & retouren

Informatie over retourneren en garantie

Wanneer wij uw bestelling succesvol hebben ontvangen gaan we uw bestelling zo snel mogelijk inplannen voor levering. Het kan natuurlijk gebeuren dat wanneer uw bestelling geleverd is u, om wat voor een reden dan ook, niet volledig tevreden bent. Wij hopen natuurlijk van niet, maar we realiseren ons dat dit mogelijk kan gebeuren. Hieronder hebben wij daarom alle belangrijke informatie omtrent retourneren van het product op een rij gezet.

Let op: Voor een goede afwikkeling van het retourneren raden wij u aan om eerst contact op te nemen met 0314 – 343 230 of info@a18sierbestrating.nl.

 

Retourneren

U heeft het recht zonder opgave van redenen het product of de producten, binnen 7 werkdagen ingaande de dag van ontvangst, terug te sturen naar A18 Sierbestrating B.V.. U dient per e-mail of brief een verzoek in te dienen voor terugname van het product alvorens u dit verstuurd. De volledige order dient te worden teruggestuurd. Het is niet mogelijk een deel van een order te retourneren. U dient zelf zorg te dragen voor de retourzending naar A18 Sierbestrating B.V.. De kosten voor het terugzenden van de producten komen voor uw eigen rekening. Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retour zenden aan A18 Sierbestrating B.V. zijn voor verantwoording en rekening van de koper.

 

Voorwaarde voor retourzending

De goederen dienen geheel compleet en in de originele staat te zijn; ongebruikt te zijn; schoon te zijn; zoals u deze heeft ontvangen; geadresseerd te zijn aan het door A18 Sierbestrating B.V. opgegeven retouradres. U dient dan uw gehele bestelling te retourneren. Dit dient u zelf te regelen met de eventuele bezorgkosten. U kunt uw order retour zenden naar onze opslag: Fabriekstraat 49, 7005 AP Doetinchem. Bij het retourneren van materialen bij ons in Doetinchem ontvangt u een 100% credit. Moet de fabriek uw gehele bestelling retour nemen worden er 2x transportkosten in rekening gebracht en een credit van 70% van uw factuurbedrag. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Retourneren dient binnen 14 dagen na uw levering te geschieden.  

Tijdens de 14 dagen bedenktijd heeft u als consument het recht om de zaak te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat u het geleverde product ook zal mogen uitpakken en zo nodig bekijken zoals u dat in de winkel ook zou mogen. Zolang u als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het product niet gebruiken! Bijvoorbeeld: Een wasmachine mag men bekijken maar men mag er geen wasjes mee draaien. Een paar schoenen mag men passen, maar men mag er niet een gehele dag op rondlopen. De geleverde bestrating mag men niet eerst verplaatsen en/of gebruiken in de tuin.

 

Uitzonderingen voor retourneren

  • Maatwerkproducten kunnen niet geretourneerd worden.
  • Speciaal bestelde producten.
  • Deelpakketten zijn speciaal voor u samengesteld en kunnen niet geretourneerd worden. Dus alleen volle pakketten kunnen retour.

Heeft u twijfels? Informeer dan bij onze verkoopafdeling welke goederen er wel en niet retour mogen. Onze verkoopafdeling is telefonisch te bereiken via 0314 – 343 230.

 

Materialen kunnen retour gebracht/verzonden worden naar

A18 Sierbestrating B.V.

Fabriekstraat 49

7005 AP Doetinchem

Wij kunnen de materialen bij u komen ophalen, wij rekenen binnen onze regio daar € 75,- voor. Buiten onze regio (35km rondom Doetinchem) zijn de kosten op aanvraag. 

*Prijs is inclusief 21% btw.