Heeft u vragen? Bel 0314 – 343 230 of stuur een WhatsApp Whatsapp

Levering en transport

Transport – A18 Sierbestrating

A18 Sierbestrating beschikt over uitgebreide transportmogelijkheden om uw tuintegels, bestrating, gebakken klinkers, opsluitbanden en muurelementen bij u thuis af te leveren. Er wordt in overleg geleverd en wij zijn door het eigen transport zeer flexibel. Wij denken met u mee en lossen uw bestelling netjes en keurig af.

Voor ons transport werkt A18 Sierbestrating samen met Transportbedrijf Wieggers uit Giesbeek. Door deze samenwerking kunnen wij snel en tegen scherpe tarieven leveren. Tevens zijn wij door de samenwerking ook flexibel in het afleveren van materialen. Dit doen we van maandag tot en met vrijdag. Normaal hanteren wij een levertijd van 5 tot 8 werkdagen. Het kan voorkomen dat de uitgezochte materialen niet voorradig zijn op het moment van bestelling, de levertijd kan dan langer gaan duren dan 5 tot 8 werkdagen. Moet het op een bepaald moment? In overleg is er van alles mogelijk. Afhankelijk van het bedrag, product, of afleveradres, zijn er mogelijk kosten verbonden.  Zie onderstaande voor de bezorgkosten. Naast bezorging is er ook een mogelijkheid om de materialen bij A18 Sierbestrating af te halen.

 

Vanaf € 750,- bezorgen wij in de regio alle sierbestrating gratis thuis!

Komt u niet aan die € 750,-? Dan is dit echter geen probleem. In onze regio (35 km rondom Doetinchem) komen er de volgende transportkosten bij:

Tussen € 0.- tot € 250,- bedragen de transportkosten € 45,-

Tussen € 250.- tot € 500,- bedragen de transportkosten € 35,-

Tussen € 500.- tot € 750,- bedragen de transportkosten € 25,-

Buiten onze regio zijn de transportkosten op aanvraag.

*Prijzen inclusief 21% btw.

 

A18 Sierbestrating streeft er naar om een goede service te bieden, ook tijdens de levering. Doordat wij voornamelijk met een trailer van 10 m1 rijden kunnen onze chauffeurs zich goed passeren door de woonwijken. Onze chauffeurs doen alles binnen hun bereik om de materialen op de voor u beste locatie te lossen. Echter bepaald de chauffeur altijd zelf of dit verantwoord en zonder beschadigingen mogelijk is. De bestrating wordt gelost met een loopkraan op de trailer.

 

Bezorgen

Indien u kiest om uw bestelling te laten bezorgen, gaat A18 Sierbestrating als volgt te werk.

  1. Zodra wij uw bestelling binnen hebben, maakt ons team uw order gereed voor bezorging. Alle bestelde producten worden in één keer, gezamenlijk bij u geleverd. Daarvoor hanteren we de levertijd van het product met de langste levertijd of nemen wij contact met u op zodra de order gereed staat om te leveren.

  1. De bezorgdatum stemmen wij graag met u af. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op per mail of telefonisch. Als u bij onze vestiging een bestelling plaatst dan stemmen wij tegelijkertijd een afleverdatum met u af. Het is helaas niet mogelijk om een tijdstip of dagdeel af te spreken, u kunt wel een voorkeur van een tijdstip of dagdeel aangeven. Wij adviseren u de materialen tijdig voor aanvang van de werkzaamheden te bestellen.

  1. De materialen worden vanaf de verharde weg naast de vrachtwagen gelost. Bij levering op woonerven, campings en andere voor onze vrachtwagen moeilijk bereikbare plaatsen worden de materialen zo dichtbij mogelijk, op een door onze chauffeur gekozen plek gelost. Indien er geen mogelijkheid tot lossen is, zullen de materialen mee retour genomen worden. Hier kunnen kosten voor doorberekend worden.

Indien u afwezig bent op de dag van levering adviseren wij u om de plek te markeren waar u wenst dat de materialen gelost mogen worden. Communiceer deze locatie goed met ons door.

 

Afhalen

Indien u kiest om uw bestelling op te halen bij onze vestiging, gaat A18 Sierbestrating als volgt te werk:

  1. Zodra wij uw bestelling binnen hebben, maakt ons team uw order gereed voor afhaal.

  1. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om aan te geven vanaf welke datum uw bestelling klaarstaat om afgehaald te worden. Dit is afhankelijk van de levertijd van het product met de langste levertijd.

  1. Breng uw orderbevestiging mee, zodat we u vlot kunnen helpen bij het afhalen van de materialen.