Heeft u vragen? Bel 0314 – 343 230 of stuur een WhatsApp Whatsapp

"Bij 99% van onze projecten is A18 Sierbestrating betrokken".

17-03-2023
Het mooiste maak je samen. Dat doet Urbain de Jonge, hovenier en eigenaar van For U Green in Duiven, al jaren met A18 Sierbestrating. “Bij 99% van onze projecten is A18 Sierbestrating betrokken”.

Ik weet wat ik aan ze heb.

Urbain stuurt zijn klanten vaak naar A18 Sierbestrating voor inspiratie en advies. “Met mijn tuinontwerp onder de arm bezoekt de klant gericht de showtuin in Doetinchem voor inspiratie. De werknemers van A18 Sierbestrating nemen tijd voor goed advies aan mijn klanten. Hoe ik dat weet? Heel simpel, die geluiden hoor ik keer op keer terug van de mensen.”

De samenwerking tussen het hoveniersbedrijf en A18 Sierbestrating gaat jaren terug. Elf jaar geleden nam Urbain het hoveniersbedrijf waar hij werkte over en werd een naamsverandering doorgevoerd. Vanaf het prille begin werken Urbain de Jonge (For U Green) en Marvin Mulder (A18 Sierbestrating) samen. Urbain de Jonge: “Je merkt dat Marvin en zijn collega’s gewend zijn te werken met hoveniers en stratenmakers. Als er bijvoorbeeld tegels of materialen na geleverd moeten worden, dan staan ze voor je klaar.” Niet alleen de klant krijgt advies, maar ook de hovenier zelf. “Er was een project waar we meerdere malen problemen ondervonden hebben in de voegmortel. A18 Sierbestrating komt samen met de leverancier met een passende oplossing. De klant blij en ik dus ook. Ik weet wat ik aan A18 Sierbestrating heb. Dat is voor mij als hovenier prettig werken.”

A18 Sierbestrating realiseert de mooiste projecten en tuinen samen met hoveniers. Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden tot een samenwerking? Neem contact op met Marvin Mulder of Gijs van Soolingen.