Heeft u vragen? Bel 0314 – 343 230 of stuur een WhatsApp Whatsapp

GeoCeramica: De tuintegel van het seizoen

07-04-2022

Uw tuin vraagt om onderhoud, op ieder moment van het jaar. Enkelingen zien dit zelfs als ontspanning. Toch valt het schoonmaken van het terras daar vaak niet onder. Kies daarom voor maximaal gebruiksgemak en weinig onderhoud met een terras van GeoCeramica. Daarnaast heeft de GeoCeramica tegel keuze uit vele kleuren, motieven en prints. Alles in hoge kwaliteit. In onderstaande blog leggen wij u haarfijn uit welke voordelen u uit de GeoCeramica Tuintegel haalt. 

Sierbestrating met weinig onderhoud en veel gebruiksgemak

De GeoCeramica is een combinatie van een keramische tegel op een sterke Stabikorn-drager met elkaar verbonden door AquaFerm. Dat betekent stijlvol italiaans keramiek met hoogwaardige kwaliteiten. Geniet van de eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel, met een luxe keramische uitstraling!

De krachtige AquaFerm. Wat is dat precies?

De GeoCeramica heeft een speciale Stabikorn onderlaag en aan de bovenzijde een keramische tegels. AquaFerm is de verbindende pasta tussen deze onder- en bovenlaag. Door water krijgt de pasta een reactie waardoor er een krachtige verbinding ontstaat tussen de Stabikorn onderlaag en de keramische tegel. Hoe meer water, hoe sterker de verbinding!

Waarom kiezen voor een Stabikorn-laag? 

Stabikorn zorgt voor een eenvoudige plaatsing van uw sierbestrating, snel en tegen lage kosten in vergelijking tot normale keramische tegels. De dikte van de Stabikorn laag is bepaald met het ideale gewicht om het dragende vermogen en de stabiliteit te garanderen. De Stabikorn onderlaag is waterdoorvoerend, waardoor de GeoCeramica tegel geschikt is in elk seizoen.

Een stijlvolle keramische tegel, zo sterk als beton!

Kies de nieuwste kleurtrends. Van een houten look tot een stoere betonlook en van simpele steen look tot opvallende decoratieve tegels. De GeoCeramica combineert de nieuwste looks met optimaal gebruiksgemak. De GeoCeramica tuintegels zijn geschikt voor iedere ondergrond. Daarnaast zijn ze bestendig tegen vlekken, krassen en zuur. Niet geheel onbelangrijk is dat deze keramische tegel bestand is tegen hitte en vorst. Zo goed bestand dat de tegels gegarandeerd kleurvast zijn. Niets is natuurlijk vervelender dan dat uw schitterende terras door regen en hitte verkleurd.

Meer weten?

Bekijk hier het volledig aanbod GeoCeramica tegels of kom een bezoekje nemen in onze showtuin! Wij zijn dagelijks geopend vanaf 09:00!