Heeft u vragen? Bel 0314 – 343 230 of stuur een WhatsApp Whatsapp

Laat je inspireren bij A18 Sierbestrating

04-05-2022

Laat je inspireren bij A18 Sierbestrating

Al 13 jaar delen wij onze passie en kennis in sierbestrating. Een lange tijd zijn we actief geweest op een andere locatie, maar daar groeiden we al snel uit ons jasje. Daar is onze verhuizing naar onze huidige locatie aan de Fabriekstraat 49 in Doetinchem uit voortgekomen! 

Vandaag de dag kunnen we onze klanten bedienen met een nieuw aangelegde showtuin van maar liefst 1400m2 groot, die geheel ingericht is met een uitgebreid aanbod van onze producten en materialen! Daardoor valt er ontzettend veel inspiratie op te doen! Komt u ook een kijkje nemen?

Kom inspiratie opdoen in onze 1.400m2 showtuin

Bewonder in onze showtuin allerlei soorten terrastegels, betontegels, keramische tegels, gebakken straatstenen, oudhollandse tegel, natuurstenen, grind en kunstgras

Kom bij ons ook een kijkje nemen als je op zoek bent naar houten terrasoverkappingen en schuttingen van Tuindeco. Creëer hiermee een stukje privacy om te genieten van de mooie zomeravonden of om de zon te verwijden op een heerlijke warme zomerdag. De terrasoverkapping zorgt daarbij ook dat het windvrij is, zodat hier met gemak een hele avond gespendeerd kan worden met vrienden en familie.

Een prachtige tuin en is het tijd om te genieten op een donkere, maar warme zomeravond? Met de juiste tuinverlichting creëert u een heerlijke sfeer in de avond! Door ons grote aanbod is het mogelijk om bijna de gehele tuin in te richten, terwijl u alle tuinproducten op één plek koopt. 

Laat uw droomtuin aanleggen!

Wilt u graag uw tuin verbouwen, maar liever niet zelf? Dan kunt u beroep doen op de hoveniers en stratenmakers waar wij veel mee samenwerken. Zo krijgt u de service van A18 sierbestrating met het echte vakmanschap van de hoveniers. De hovenier luistert naar alle wensen voor uw tuin, zodat u een speciale plek van uw tuin kunt maken. Als specialist weet hij elke tegel, grasmat en kleur opsluitband te vinden in onze showtuin. En mocht u er toch even niet uitkomen? Dan staan onze specialisten natuurlijk ook altijd voor u klaar. Of u nou gezegend ben met een grote groene tuin of een knusse kleine tuin, bij A18 Sierbestrating is er voor ieder wat wils! 

Bestellen of Afhalen?

Bestelt u minimaal €750 aan producten dan bezorgen wij in de regio (+/-  35 km rondom Doetinchem) alle sierbestrating en toebehoren gratis thuis! Geen  €750? Geen probleem! Tegen een klein bedrag aan transportkosten leveren we alles in de regio. Wilt u de materialen liever zelf ophalen? Ook dat is mogelijk! Dankzij ons ruim opgezette terrein, is het gemakkelijk aan- en afrijden voor het afhalen van de benodigde producten. 

Contact

Loop gerust even door onze showtuin om inspiratie op te doen. Wilt u persoonlijk advies van onze specialisten? Bel dan vooraf naar 0314 - 343 230, dan weet u zeker dat onze specialisten tijd en de volle aandacht voor jou hebben.


Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. In de maanden april, mei, juni zijn we vrijdags zélfs tot 20.00 uur geopend. Uiteraard kunt u ons gehele assortiment ook in onze webshop zien.