Heeft u vragen? Bel 0314 – 343 230 of stuur een WhatsApp Whatsapp

Palissadebanden voor de perfécte afwerking in uw tuin!

01-09-2022

Pallisadebanden voor de perfécte afwerking in uw tuin! 

Rond, strak, hoog of laag? De opties in palissadebanden zijn eindeloos! Bekijk hieronder alle soorten palissadebanden en kies welke het beste bij jouw past: 

Minirondo palissadeband – rond

De minirondo palissadeband zorgt voor een speelse afwerking en kan op diverse manieren worden toegepast. Wilt u bijvoorbeeld een mooie zandbak voor de kinderen maken? Dan kunt u deze mooi omranden de minirondo palissadeband. Zoekt u naar een leuke manier om bloemperkjes te omranden ? Dan zijn deze ronde palissadebanden natuurlijk ook zeer geschikt.

Rondoband palissadeband – rond

De rondoband palissadeband is iets groter dan de minirondo. Heeft u een sierlijke vijver in de tuin en wilt u deze mooi accentueren? Dan zijn de rondoband palissadebanden zeker een leuke optie. Kies bijvoorbeeld voor de rondoband palissadeband antraciet voor een natuurlijke uitstraling. 

 

Blokjesband palissadeband – vierkant

De blokjesband palissadeband is een goede keuze wanneer u het wat strakker aan wilt pakken. Het vierkante ontwerp zorgt voor een moderne look. Heeft u meerdere niveaus in uw tuin en wilt u deze op een mooie manier in elkaar laten overlopen ? Werk dan met de blokjesband palissadeband.

 

Quadroband palissadeband – vierkant

De quadroband palissadeband in vierkant ontwerp is een grotere variant van de blokjesband en biedt dezelfde strakke en moderne uitstraling. Wilt u de tuin mooi verdelen, met stukken met kunstgras, stukken met siergrind en leuke borders ? Dan kunt u bijvoorbeeld de quadroband palissadeband zwart gebruiken om de delen op een mooie manier van elkaar te scheiden. In een handomdraai maakt u een compleet eigen ontwerp in uw tuin, van hoge kwaliteit en met een duurzame uitstraling.

Meer weten over de Palissadebanden?

Bekijk ons aanbod via : https://www.a18sierbestrating.nl/opsluitbanden-en-muurelementen/palissadebanden