Heeft u vragen? Bel 0314 – 343 230 of stuur een WhatsApp Whatsapp

Vacature Verkoper / Adviseur Sierbestrating (Fulltime)

13-06-2022
Ben jij sociaal en commercieel ingesteld en wil je werken in een bedrijf waar de tijd wordt genomen voor klanten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vacature verkoper / Adviseur sierbestrating

Ben jij sociaal en commercieel ingesteld en wil je werken in een bedrijf waar de tijd wordt genomen voor klanten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Je komt te werken in een klein en gezellig team waarbij de klant altijd op nummer 1 staat.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan grotendeels uit het verkopen van sierbestrating en aanverwante tuinartikelen. Het geven van advies over deze producten & tuininrichting behoort tot jouw taak. Hiervoor maken we gebruik van een 1200 m2 grote gedecoreerde showtuin om onze klanten zo optimaal te inspireren en te zorgen voor actueel aanbod. Als verkoper ben jij een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten. Je geeft advies, maakt offertes, belt die eventueel na en zorgt voor het afwikkelen van de orders. Dat doe je binnen ons geautomatiseerde ordersysteem. Door goed te luisteren en je te verdiepen in de klant ben je in staat je klant de juiste tuinoplossing te presenteren. Daarnaast neem je de telefoon aan en ben je verantwoordelijk voor binnenkomende mail en webshopbestellingen. Je hebt 6 directe enthousiaste collega`s welke samen met jou voor het optimale resultaat willen zorgen.

Dit ben jij:

  • Je bent enthousiast, communiceert makkelijk en hebt gevoel voor tuininrichting.
  • Je bent digitaal vaardig.
  • Je bent bereid om op de zaterdag te werken.
  • Je bent klantgericht en weet de wensen van de klant op de juiste manier te vertalen naar de beste keuze voor de klant.

Bij A18 Sierbestrating ben je verzekerd van:

  • Een uitdagende functie bij een mooi bedrijf voor 38 uur per week binnen een klein gezellig team met informele werksfeer.
  • Een afwisselende baan en zelfstandige functie vol verantwoordelijkheden. Tevens is er in overleg ruimte voor je eigen inbreng.
  • Een marktconform salaris.

Ervaring in de sierbestrating / tuinbranche is handig maar niet een pre. Met de juiste instelling kan je snel groeien tot een zelfstandige verkoopadviseur sierbestrating.

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande vacature? Stuur dan je CV met motivatie naar info@a18sierbestrating.nl of bel naar 0314 – 34 32 30.