Heeft u vragen? Bel 0314 – 343 230 of stuur een WhatsApp Whatsapp

Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen

21-04-2023
Elkaar verder helpen, dat is de basis van een samenwerking tussen een stratenmaker en A18 Sierbestrating. Cor van ’t Hoog kan er over meepraten. Hij is nu 38 jaar stratenmaker, is in 2008 voor zichzelf begonnen en ondervindt al jaren de voordelen van een samenwerking met A18 Sierbestrating: “Ik ben kind aan huis”.

“Als stratenmaker wil je dat je op je leveranciers kunt vertrouwen, om teleurstelling bij de klant te voorkomen. Bij A18 Sierbestrating zit dat wel goed. Ze kennen een prettige werkwijze, duidelijke communicatie en een hele goede service. Zijn er problemen met levertijden of materiaal? Dan komen ze zelf met een oplossing of alternatief.”

De relatie van de stratenmaker met A18 Sierbestrating gaat verder dan die tussen een leverancier en afnemer. A18 Sierbestrating verwijst klanten regelmatig door naar een stratenmaker. Marvin Mulder (van A18 Sierbestrating): “We willen dat onze producten op de juiste manier gelegd worden. Dat doen we niet zelf, maar besteden we uit. Is het een opdracht in de omgeving van Westervoort, dan verwijzen we de klant onder andere door naar Cor.” Cor vult aan: “Dit levert mij tot 30% van mijn opdrachten op jaarbasis op. Een uitstekende reden voor een stratenmaker in de Achterhoek om de samenwerking met A18 Sierbestrating te zoeken.” Uiteraard bezoekt Cor met zijn klanten ook de showtuin van A18 Sierbestrating, die nota bene gelegd is door Cor zelf. “Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen.”

Ben je stratenmaker en nieuwsgierig naar de mogelijkheden tot samenwerken met A18 Sierbestrating? Neem contact op met Marvin Mulder of Gijs van Soolingen.